Ideje za jeftino uređenje doma

Uz nekoliko jednostavnih ideja i vrlo malo novca, možete svojim rukama učiniti vaš životni prostor privlačnim za svačije oko. Vaš dom će biti osvežen, modernim i lepim detaljima a vi ćete uživati kada završite posao i smestite predmet koji ste svojim rukama napravili u poseban kutak svog doma.

“Kreativnost je inteligencija koja se zabavlja“ Albert Ajnštajn

Napravite rustični sto od kalema za kablove. Jednostavno ga prefarbajte u belo i uz par lepih detalja dobićete unikatni predmet koji će ukrasiti vaš dom.

Napravite interesantnu policu od drvenih korpica. Ušrafite ili ih zalepite jednu uz drugu pa prefarbajte u željenu boju. Možete je koristiti i kao prelepu policu za knjige.

Predivan stočić koji možete staviti pored sofe i koji će biti fenomenalan detalj u vašem domu a pravi se tako jednostavno. Biće vam potrebna okrugla drvena ploča, lepak, dve saksije i lak.

Napravite prelep stalak za voće od starih ramova za slike. Prefarbajte ramove a fotografiju drveta možete skinuti na internetu i odštampati ili iskoristiti samolepljivu tapetu.

na vrlo jednostavan način napravite moderan sto tako što ćete ofarbati sto i stolice a preko ploče ukucati drvene daske koje možete prelakirati i tako dobiti fenomenalan moderan sto i stolice.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Zapratite me na instagramu

@uradisamaideje