novogodišnji vencic za vrata

Napravi novogodišnji venčić za vrata od šišarki

Ne morate trošiti mnogo para već i sami možete napraviti predivni novogodišnji venčić za vrata. Sve što je potrebno da uradite za ovaj projekat jeste da prošetate parkom i sakupite dovoljno šišarki. Ja sam reciklirala stare ukrase i ponovo ih upotrebila a kao obruč koristila karton. Takođe će vam trebati pištolj na topli lepak, malo akrilne bele boje i novogodišnja girlanda. Irvas je stari novogodišnji ukras kojeg sam stavila u sredinu a iskoristila sam i neke mašnice koje sam već imala. Pogledajte kako se pravi ovaj prelepi venčić za vrata.

Novogodišnji venac je jedan od popularnijih načina dekoracije doma za novogodišnje i božićne praznike, naravno posle jelke.

Potrebno vam je:
Veći karton
Makaze
Veliki tanjir, poklopac ili šestar za oblikovanje kruga
pištolj na topli lepak
šišarke
kbela akrilna boja
sunđer
kanap ili mašnica za kačenje
mašnice i ukrasi i girlanda

Na kartonu najpre ocrtajte jedan veči krug a u njemu ocrtajte jedan manji. Isecite pa lepite toplim lepkom šišarke. Prostor između šišarki popunite seckanom girlandom i nju prilepite toplim lepkom.Preko šišarki možete lepiti razne ukrase a možete im dodati i efekat snega tako što ćete preko njih sunđerom utapkati belu akrilnu boju. Ceo postupak izrade pogledajte u videu.

Pogledajte video recept.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Zapratite me na instagramu

@uradisamaideje