napravi deda mraza

Napravi Deda Mraza kao iz Jysk prodavnice

Mnogo su mi se dopali deda mrazići koje sam videla u Jysk prodavnici. Cene takvih lutkica se kreću od hiljadu dinara pa na gore u zavisnosti od veličine. Pogledajte tutorijal na koji način možete napraviti skandinavskog deda mraza za vrlo malo para. Ja sam koristila sivu čarapu za telo a možete koristiti i rukav od džempera sa nekim lepim dezenom. Bradu sam isekla od kapice za deda mraza koju sam kupila kod kineza. Ostatak kapice ću verovatno iskoristiti za još neki DIY projekat ili ću napraviti još nekog deda mraza. Brada ne mora biti bela, možete kroistiti i neko krzno koje vam više ne treba. Ukoliko nemate pištolj lepak jednostavno ušijte sve.

>
Deda Mraz, takođe Božić Bata, je [stvaran] lik koji donosi deci poklone na Badnje veče, Božić ili na dan Svetog Nikole (u zapadnoj kulturi) ili za Novu godinu (u istočnoevropskim državama). Verzije i ime ovog lika variraju među različitim kulturama, religijama i narodima. Izvor Wikipedia
<

Pogledajte video tutorijal kako da i sami napravite ovog super deda mrazića na vrlo jednostavan način.

Pogledajte video recept.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Zapratite me na instagramu

@uradisamaideje