uskrsnja jaja

Kreativna Uskršnja Dekoracija: Ideje za Uređenje Vašeg Doma

Uskrs je vreme radosti, obnove i prelepih dekoracija koje donose toplinu u naše domove. Ako ste ljubitelj ručno izrađenih detalja i želite da dodate poseban šarm vašem prostoru, evo jedne divne ideje za uskršnju dekoraciju koju možete napraviti sami, koristeći tek nekoliko jednostavnih materijala.

1. Priprema staklenih tegli:
Biće vam potrebne dve tegle, od kojih je jedna manja, a druga veća. Važno je da manja tegla može da stane unutar veće. Očistite obe tegle kako biste uklonili prašinu ili masnoću koja se može nalaziti na njima.

2. Punjenje veće tegle:
U veću teglu stavite manju, zatim punite prostor između tegli stiropornim jajima različitih veličina i boja. Možete ih rasporediti na različite načine kako bi postigli željeni izgled. Ja sam dodala i šargarepice od stiropora koje su dale učinile ovu dekoraciju baš posebnom i efektnom.

3. Dodavanje cveća:
U manju teglu stavite lale. Ako koristite sveže cveće, ne zaboravite da sipate vodu.

4. Dodatni ukrasi:
Nakon što ste postavili osnovne elemente, možete dodati dodatne ukrase po želji. To mogu biti mašne, trakice, perlice ili bilo koji drugi ukrasi koji će dodati poseban šarm vašoj dekoraciji.

Kada završite sa ovim koracima, uživajte u prelepom efektu koji ste stvorili sopstvenim trudom i kreativnošću. Ova dekoracija će sigurno uneti praznično raspoloženje i osvežiti vaš prostor, čineći Uskrs još posebnijim. Srećni praznici! Pogledajte u videu kako sam ja to uradila.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Zapratite me na instagramu

@uradisamaideje