posna rafaelo torta

Čarobna posna pita

Ovo je jedan od onih recepta koje stvarno morate isprobati.Kombinacija maka, dzema i oraha u jednom a pritom je još i posna. Sigurna sam u to da kada jednom budete napravili ovaj kolač, recept ide u omiljene i stalno ćete ga praviti pa čak i kada nije post.

Recept
posna rafaelo torta

Posna Rafaelo torta

Posna Raffaello torta se pravi za 20 minuta, ne peče se, veoma jednostavna a tako ukusna. Efektna i lepa torta za malo truda imalo vremena.

Recept
posne korpice

Posne korpice

Posne korpice sa susamom punjene ajvarom su savršene za vreme posta ili kao posno predjelo. Možete ih puniti i nekom drugom posnom salatom.

Recept
posne kiflice

Posne kiflice

Ako tražite recept za posne kiflice koje mogu da pariraju mrsnim onda ste na pravom mestu. S obzirom da nemaju jaja a ni mleko ove kiflice su predivne. Meke su,mirisne i ukusne.

Recept
posni kolac

Posni kolač bez kapi ulja

S obzirom da je počeo Vaskršnji post odlučila sam da sastavim recept za kolač bez kapi ulja - postan kolač na vodi. Nisam uspela u potpunosti da izbacim brašno i šećer ali sam ih smanjila na minimum. Veoma je ukusan a pravi se za čas posla.

Recept
posna alata

Posna šarena salata

Posna salata sa krompirom, šargarepom i tunjevinom. Dekorativnog izgleda a veoma ukusna. Može biti i kao obrok salata a kada je iznesete na trpezu svakako će privući pažnju svojim izgledom.

Recept
  1. Nazad
  2. Napred

Zapratite me na instagramu

@uradisamaideje