Ideje za jesenju dekoraciju vašeg doma - Uradi sam

Jesenja dekoracija - Uradi sam

Neko vidi jesen kao tmurne oblake a neko kao pregršt novih boja koje se rađaju. Ja obožavam jesen! Već sada gledam i skupljam ideje kako ću ove godine dekorisati dom u jesenjem stilu. Podeliću sa vama neke ideje da vam posluže kao inspiracija.

* Ofarbajte tegle akrilnom bojom pa ih ukrasite po želji. Dodajte omiljeno cveće. Ja volim da cveće bude u jesenjim nijansama.

Napravite predivnu jesenju činijicu uz pomoć lepka za drvo ili lepka za dekupaž. Ukoliko koristite lepak za drvo gledajte da piše da je proziran kada se osuši.

Ovu fenomenalnu dekoraciju možete napraviti tako što ćete kese napuniti papirom ili drugim nagužvanim kesama, izlepiti trakom pa lepiti parčiće novina koje ste prethodno umočili u lepak razređen vodom. Kada se novina osuši prefarbajte je najpre belom ili crnom bojom pa onda narandžastom. Možete je i izlakirati pa će tako trajati duže.

Uz par gajbica i bundevica napravite predivnu dekoraciju ispred ulaznih vrata.

Napravite predivne bundevice od starih džempera ili nekog omiljenog platna.

Jedna prelepa ideja za jesnji venčić

Uz pomoć balona napravite savršene bundevice.

Napravite jednokratne bundevice za dekroaciju bez šivenja uz pomoć platna i toalet papira.

Sjajna ideja za prelepu dekoraciju od cepanice.

Jednostavna dekoracija u kanti.

Napravite jesenje svećnjake od bundevica.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Ukoliko još uvek niste obavezno zapratite stranicu na fejsbuku gde vas svakoga dana čekaju razne zanimljivosti,recepti kao i uradi sam projekti.Naravno pratite nas i na drugim društvenim mrežama.

Pogledajte i ovo

Instagram